Exploitatievergunning voor exploitanten in de speelautomatenbranche.

ASK heeft al vele exploitanten succesvol begeleid bij het aanvragen van de vereiste KSA exploitatievergunning.
Onze jarenlange ervaring met de wet- en regelgeving en onze goede naam bij diverse instanties zorgt ervoor dat uw vergunningsaanvraag soepel en snel verloopt, zodat u zo vlot mogelijk aan de slag kunt. Wij vertellen u graag meer over de regelgeving en onze begeleiding bij de vaak complexe procedures.

ASK Serviceovereenkomst, vakkundige reparatie en onderhoud van uw speelautomaat.

Onze serviceovereenkomst speelautomaten geeft exploitanten de zekerheid dat de kansspelautomaten goed functioneren en snel weer gerepareerd worden wanneer er zich onverhoopt een storing of defect mocht voordoen. In onze professionele werkplaats in Hoogeveen zorgen onze medewerkers voor een vakkundig onderhoud en goede en snelle reparatie van de speelautomaten.
Wij hebben ervaring met alle voorkomende storingen en lossen een defect, naar aanleiding van bijvoorbeeld vandalisme, zo snel mogelijk voor u op.

Haal- en brengservice van ASK bij reparatie of onderhoud van speelautomaten.

ASK biedt exploitanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de haal- en brengservice.
Uw speelautomaat wordt opgehaald, met zorg vervoerd, gerepareerd en weer zorgvuldig bezorgd en geïnstalleerd. Indien u dit wenst is het ook mogelijk om bij u op locatie te onderhouden of repareren. Dit gaat altijd in overleg, afhankelijk van de omstandigheden en de technische mogelijkheden.